שאלות נפוצותשאלות נפוצות   חיפושחיפוש   רשימת חבריםרשימת חברים   קבוצות משתמשיםקבוצות משתמשים   הרשמההרשמה 
 פרופילפרופיל   התחבר כדי לבדוק הודעות פרטיותהתחבר כדי לבדוק הודעות פרטיות   התחברהתחבר 

מה קרה לפורום הזה??
עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

תגובה להודעה    אינדקס הפורומים -> פרסומים, מועדונים וחוויות
צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא  
מחבר הודעה
orenb
עז מתבגרת בפורום
עז מתבגרת בפורום

הצטרף בתאריך: 26/09/2007
הודעות ליום: 0.1

הודעהנשלח: 08:03 ,07-04-09    כותרת הודעה: מה קרה לפורום הזה?? תגובה עם ציטוט

מי מגיע לביילטינו ברביעי אחרי הארוחה?
מצד אחד יש חופש ביום חמישי ככה ששווה לבוא..
מצד שני זה אחרי האוכל ואני לא בטוח כמה אנשים כבר יגיעו..

מי מתכנן לבוא?
10 וחצי נפתח.. רק באיזה 11 וחצי יגיעו אנשים אחרי הסדר... מתי מסתיים הערב בד"כ?
חזור למעלה
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואל
orenb
עז מתבגרת בפורום
עז מתבגרת בפורום

הודעהנשלח: 20:21 ,09-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

פעם אנשים היו באמת מגיבים וקוראים פה הודעות..
הפייסבוק הרג את הפורום?
מה קרה?
חזור למעלה
Dj NaSh
העז שמכוונת את העניינים
העז שמכוונת את העניינים

הצטרף בתאריך: 25/04/2003
הודעות ליום: 2.78
מזל:  (גדי) (גדי)

הודעהנשלח: 12:06 ,10-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

אני חושב שאנשים התרגלו לכתוב ב-140 תווים ולא יותר מזה...
עז אחושילינג עז!
עז אחושילינג עז!

הצטרף בתאריך: 12/06/2006
הודעות ליום: 3.23
מזל:  (דלי) (דלי)

הודעהנשלח: 02:07 ,12-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

כן, הפורום באמת לא כל כך חי ותוסס כמו שהיה פעם...
אני מניח שבאמת הפייסבוק די תפס את מקומם של הפורומים, וגם כל העניין הזה של ה"ירידה בסלסה" שרואים בהרבה מועדונים.
כנראה אנשים מתחילים לאבד עניין מבולבל

אם זה קובני, זה קובני!

המוביל הטוב ביותר זאת המוסיקה!

חזור למעלה
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית שלח דואל MSN Messenger
salski
עז מתבגרת בפורום
עז מתבגרת בפורום

הצטרף בתאריך: 30/06/2007
הודעות ליום: 0.13
מזל:  (אריה) (אריה)

הודעהנשלח: 15:23 ,12-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

אולי תספרו לי מה קורה בפייסבוק ? (עדיין לא שם..) האם זה מזכיר את מה שהיה פה לפני שנתיים ??

צ'ה , הייתי בחמישי האחרון בזירה והיה מ פ ו צ ץ מאנשים, ממש קשה היה לרקוד ולהשאיר את ה 'שכנים' נטולי מכות. האמת גם קצת הפריע לי שביום המוקדש לרומנטי (על בסיס קובני) יש את אלו שהחליטו להראות את הביצועים שלהם ב ל.א שמשתלט על מרחב רחבה גדול יותר (טוב ..כנראה הם ממש יודעים קובני) .

ו orenb איך היה בסוף בביילה לאחר הסדר.. קוף אוכל בננה

השנה לאור המצב....כנראה רק סלסה ובלי סקי
חזור למעלה
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית
ronen
עז שנפלה חזק בפורום
עז שנפלה חזק בפורום

הצטרף בתאריך: 15/10/2006
הודעות ליום: 1.23

הודעהנשלח: 18:44 ,12-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

salski אמר:
אולי תספרו לי מה קורה בפייסבוק ? (עדיין לא שם..) האם זה מזכיר את מה שהיה פה לפני שנתיים ??
זה צריך לשאול את מי ששם.
Natural cancer therapy
חזור למעלה
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר הבית של המשתמש
רועי
עז כבדה בפורום
עז כבדה בפורום

הצטרף בתאריך: 06/02/2004
הודעות ליום: 0.3

הודעהנשלח: 20:48 ,12-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

salski אמר:

צ'ה , הייתי בחמישי האחרון בזירה והיה מ פ ו צ ץ מאנשים, ממש קשה היה לרקוד ולהשאיר את ה 'שכנים' נטולי מכות. האמת גם קצת הפריע לי שביום המוקדש לרומנטי (על בסיס קובני) יש את אלו שהחליטו להראות את הביצועים שלהם ב ל.א שמשתלט על מרחב רחבה גדול יותר (טוב ..כנראה הם ממש יודעים קובני) .

ו orenb איך היה בסוף בביילה לאחר הסדר.. קוף אוכל בננה

הזירה באמת היתה מפוצצת ביום חמישי, פשוט הוסיפו את הנושא של טרום-קונגרס עם הופעות לערב הרומנטי שמפוצץ מלכתחילה, במיוחד במוצאי חג.

לגבי הפייסבוק, יש שם הרבה פעילות של אנשים מהסלסה או מסביב לסלסה: כמעט כולם פתחו כרטיסים בפייסבוק, מי שרוצה מעלה תמונות וסרטונים מהסלסה ומתייג אנשים שמופיעים בהם, כל המועדונים וגופי ההפקה בסלסה פתחו קבוצות בפייסבוק שבאמצעותן הם מתקשרים עם הקהל שלהם וסתם אנשים שמעוניינים להתעדכן (מה שחוסך למועדונים חדשים את הצורך לפתוח אתר), וגם הרבה אנשים בפייסבוק פתחו קבוצות עניין שונות מסביב לסלסה (החל מ"הדור החדש של הסלסה" ועד "שומעים סלסה ועושים על האש"). אנשים יכולים לכתוב הערות על הודעות סטטוס של אחרים, על ארועים, או בקבוצות השונות, אבל אין באמת שום דרך לסנן דברים שקשורים לסלסה לעומת דברים אחרים שאותם אנשים עושים.
ואולי הכי חסר, אין ממש מקום לדון או לכתוב כתבות על מצב הסצנה, על נושאי מוסיקה, ריקוד ומועדונים שונים, כמו שהיו אתרי ופורומי הסלסה והפורום הזה בפרט.
חזור למעלה
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר הבית של המשתמש MSN Messenger
orenb
עז מתבגרת בפורום
עז מתבגרת בפורום

הודעהנשלח: 22:46 ,12-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

ציטוט:

הזירה באמת היתה מפוצצת ביום חמישי, פשוט הוסיפו את הנושא של טרום-קונגרס עם הופעות לערב הרומנטי שמפוצץ מלכתחילה, במיוחד במוצאי חג.

אני מריח פיצול באוויר..

אז קודם כל ביום חמישי הקודם היה טרום קונגרס והיה מפוצץ !! אבל הפעם היה צאת חג וחופש לכולם בשישי ושוב היה ממש ממש ממש מפוצץ ( אני לא ראיתי את הזירה מלאה ככה מעולם !)

לגבי הפייסבוק והפורום:
הבאסה שמפורום אחד מאוחד המצב התפצל לאין סוף מיני פורומים לא משמעותיים שלא מצליחים להגיע לכל קהל הסלסה וחבל...
גם העובדה שיש באתר פחות ופחות תמונות מערבי סלסה (תקנו אותי אם אני טועה אבל זאת ההרגשה ) "תורמת" לבעיה....
חזור למעלה
Dj NaSh
העז שמכוונת את העניינים
העז שמכוונת את העניינים

הודעהנשלח: 01:50 ,13-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

אני לא אפצל, ניתן לשרשור הזה לשרוד מחייך

לגבי הפייסבוק, אתה צודק - הפיזור פגע,
אבל כמו שצ'ה אמר, זה גם שילוב של העובדה שהסלסה ירדה בצורה משמעותית,
הקבועים שעוד נשארו כבר די כתבו את כל מה שיש להם על ליבם,
והפייסבוק מאפשר לאנשים לנהל דיונים קצרים ולא דיונים מעמיקים בכמה תגובות להודעת סטטוס,
וחיסל צורך של הרבה אנשים לחפש מקום לראות ולהיראות בו.

ולגבי השורה האחרונה שאמרת, הירידה בתמונות ממועדונים היא באחריותם העיקרית של מספר מועדונים בארץ שסירבו להכניס צלמים,
ופגעו בצורה משמעותית ביכולת שלנו להעביר תמונות מערבים,
ולחזק את האווירה ממסיבות גם מחוץ לשעות המסיבה...
הדבר פגע גם באותם מועדונים וגם באתרים.
עז אחושילינג עז!
עז אחושילינג עז!

הצטרף בתאריך: 20/04/2004
הודעות ליום: 1.2

הודעהנשלח: 10:44 ,13-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

שמעו, בתור אחד שמכיר את האתר הזה כמה שנים טובות (ורשום בו מ2004) אז כבר ראיתי בו לא מעט עליות ומורדות אבל באמת שלא זכור לי מצב שכמות הצופים בו/ מספר התגובות היה כ"כ נמוך כמו עכשיו.

מי שירצה להאשים בכך את הפייסבוק אז יש בזה חלק מן האמת - אכן הפייסבוק זה משהו שכמעט לכל אחד יש אותו היום שיש לך אפשרות לארגן בו הזמנות למאות אנשים להפקות סלסה/למעגלי יום הולדת ועוד, לשלוח הודעה פרטית למספר אנשים במקביל, להגיב על הסטטוס , לפתוח דיון ודברים נוספים.

גם נכון שיש ירידה בעולם הסלסה, דבר שאכן ידוע (אומנם בחמישי בזירה עדין מפוצץ אבל הביילטינו ומקומות אחרים כבר לא מה שהיו פעם..)

יחד עם זאת הירידה בפורום פה התחילה עוד לפני שהפייסבוק תפס תאוצה ואחד הסיבות העיקריות לזה לדעתי זה חוסר החידוש , ההשקעה והסדר מצד הצוות המנהל ברשות נדב.

אין לי סה"כ שום טענה כנגד נדב עצמו שכן הוא זה שמשקיע בזמנו החופשי בפיתוח האחר, נותן לנו פלטפורמה חינמית לדיונים, משלם על שרתים ואין לו כמעט הכנסות מהאתר ש"מפצות אותו על זה" שלא לדבר על רווחים ואני בטוח שיש לו עוד מליון דברים לעשות בחייו כמו לכולנו חוץ מהאתר הזה אבל אין מה לעשות מי שרוצה אתר/פורום פעיל ואיכותי צריך להשקיע בזה על בסיסי קבוע שלא לומר יום יומי.
בהחלט היה נראה ככה לפני שנתיים ,שלושה שלאחר שכבר הכניסו בו המון תכנים ויש בו הרבה גולשים והמון נושאים (זה הגיע למצב שהיו בו כ"כ הרבה תגובות חדשות יום יום שבאמת היה קשה לעקוב אחרי מהלך העניינים בו) שהוא יכול להיתנהל כמעט בלי התערבות מצד המנהלים והכל יהיה טוב ויפה אבל לאורך זמן פורמט כזה לא ישרוד.

כל הזמן יש חידושים, פורמים נוספים בתחום נפתחים , כל בית ספר לסלסה פותח את האתר והפורום שלו והצורך בפורום כללי כדוגמאת לה מוזיקה פוחת אלא אם יש בו משהו יחודי ושונה מכולם.

עכשיו אני בטוח שנדב עשה מאמצים מאחורי הקלעים (ולא מאחורי הקלעים) לטובת האתר אבל במבט מהצד מצד מישהו שנמצא 5 שנים בעולם הסלסה ואף עסק בניהול פורומים בעברו, לדעתי זה לא היה מספיק והכתובת הייתה על הקיר..

אבל כמו שאמרתי אני לא בא בטענות לנדב ,ניהול פורמים זה משהו שגוזל המון זמן ואנרגיות ובשלב מסוים זה באמת נמאס ואני יכול להבין את חוסר הרצון שלו להשקיע באתר/פורום בתקופה האחרונה.

אם נסיים בנימה אופטימית קצת אז יש ביטוי שאומר "הכל לטובה" שאני נורא מסכים איתו לכן זה גם מה שאני מקווה שיהיה.

חג שמח לכולם!
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית MSN Messenger
Icy
עז כבדה בפורום
עז כבדה בפורום

הצטרף בתאריך: 07/12/2003
הודעות ליום: 0.29

הודעהנשלח: 19:31 ,18-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

מסכים עם אלכס,
דעתי היא שכמוני, כל אחד מאיתנו ותיקי הפורום עבר איזשהו תהליך של שינוי אישיותי במהלך 6 השנים האחרונות. כנראה שמדובר בהתבגרות או התפכחות. זאת בזמן שהפורום נשאר מאחור, נשאר בדיוק אותו דבר ולא השתנה, נשאר ילדונצ'יק...וזה די עצוב...

מה שלא, לדעתי הפייסבוק (אמנם נרשמתי רק לפני שבוע) אינו מהווה שום תחליף למקום בו ראוי לפרוק את יצר הכתיבה, בטח לא תחליף ל-Lamusica באספקט הזה.

מה שכן, כולם שם. למה? כי כולם שם. למה? כי כולם שם (זה רקורסיבי, אין שום סיבה להיות שם באמת, אני נרשמתי כדי לצפות בתמונות מהאבט"ש האחרון שהייתי בו אחרי שהובהר לי שזאת הדרך היחידה להסתכל לתמונות).
חזור למעלה
Dj NaSh
העז שמכוונת את העניינים
העז שמכוונת את העניינים

הודעהנשלח: 23:00 ,19-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

אני רק אגיב בקצרה שלא האשמתי את הפייסבוק בהכל כמובן מחייך
אבל זה בהחלט נכון להגיד שהצורך של אנשים לכתוב מתפזר כיום על הרבה יותר אתרים.
(כאשר פייסבוק מהווה את אחד העיקריים)
עז שנפלה חזק בפורום
עז שנפלה חזק בפורום

הצטרף בתאריך: 15/10/2006
הודעות ליום: 1.23

הודעהנשלח: 16:00 ,20-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

Icy אמר:
מסכים עם אלכס,
דעתי היא שכמוני, כל אחד מאיתנו ותיקי הפורום עבר איזשהו תהליך של שינוי אישיותי במהלך 6 השנים האחרונות. כנראה שמדובר בהתבגרות או התפכחות. זאת בזמן שהפורום נשאר מאחור, נשאר בדיוק אותו דבר ולא השתנה, נשאר ילדונצ'יק...וזה די עצוב...

מה שלא, לדעתי הפייסבוק (אמנם נרשמתי רק לפני שבוע) אינו מהווה שום תחליף למקום בו ראוי לפרוק את יצר הכתיבה, בטח לא תחליף ל-Lamusica באספקט הזה.

מה שכן, כולם שם. למה? כי כולם שם. למה? כי כולם שם (זה רקורסיבי, אין שום סיבה להיות שם באמת, אני נרשמתי כדי לצפות בתמונות מהאבט"ש האחרון שהייתי בו אחרי שהובהר לי שזאת הדרך היחידה להסתכל לתמונות).
תתפלא אבל לא כולם שם - הרבה שם זה נכון, אבל לא כולם.
לפני הפייסבוק היה ICQ ומסנג'ר וכולם טובים למטרתם.

נדב כדאי לעדכן שהיום ערב השואה ולא יהיו מועדונים.
Natural cancer therapy
חזור למעלה
צפה בפרופיל של המשתמש שלח הודעה פרטית בקר באתר הבית של המשתמש
Icy
עז כבדה בפורום
עז כבדה בפורום

הצטרף בתאריך: 07/12/2003
הודעות ליום: 0.29

הודעהנשלח: 10:41 ,24-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

אז זהו, שמסנג'ר ו-ICQ מיועדים לשיחות פרטיות.

יודע למה מיועד Facebook?

זוכר את כל השרשורים שהיו הופכים לדו-שיח פרטי על גבי דפי הפורום (ובד"כ היו מסוננים או זוכים להערות מצד נדב), כאן באתר?

אז Facebook, לפחות מבחינת מה שקופץ דבר ראשון לעיניים, מעודד באגרסיביות דברים כאלה - בצורת ממשק השיחות ה"פרטיות" שכולם יכולים לראות (הקיר).

אני אסביר:

נניח שאתה מתכוון בדקות הקרובות לפלות לעצמך שערות מהאף.
לגיטימי, נכון? חשוב טילים, נכון? מה שנקרא "מאורע מכונן"!

אז כדאי למהר ולספר כדי שכל החברים יידעו!

למה כדאי?

לדוגמא, אולי חברך הטוב מכיר תספורת ממש יפה לאזור הזה?
ייתכן אפילו שיכולים להפנותך לאתר מיוחד שמתמחה בציוד עזר להסרת שיערות אף,
או אולי לעלות במיוחד בשבילך סרט וידאו שבו אנשים שונים מרחבי העולם מתוודים על חויית תספורת שיערות האף הראשונה שלהם. אם תהיה בר-מזל אולי אף יעלו בשבילך אפליקציה שיכולה בשניות ובלי שום כאב לפלות לך את השעירות מהאף באמצעות bluetooth?

קולט שאם לא היית רושם את זה שם, היית עלול לפספס מלא דברים?

מחייך

מסתבר שאנשים מתים על זה.

אגב, שלא תבין לא נכון, ל-Facebook יש כמה יתרונות - אתר חמוד לשיתוף תמונות, ואולי גם מקום לא רע להתעדכן לגבי כל מיני ארועים (כמו הופעות, כנסים, הצגות, וכו').
חזור למעלה
alcohol
עז מפולפלת
עז מפולפלת

הצטרף בתאריך: 01/06/2003
הודעות ליום: 0.14

הודעהנשלח: 22:37 ,24-04-09    כותרת הודעה: תגובה עם ציטוט

Alex אמר:
ניהול פורמים זה משהו שגוזל המון זמן ואנרגיות !

ניהול אתר אלכס, ניהול אתר
הצג הודעות קודמות:   
   תגובה להודעה    אינדקס הפורומים -> פרסומים, מועדונים וחוויות כל הזמנים הם GMT + 3 שעות
עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
עמוד 1 מתוך 3

עבור:  
אתה לא יכול לשלוח הודעות בפורום זה
אתה לא יכול להגיב להודעות בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול להצביע לסקרים בפורום זה