| צפה בנושא הקודם :: צפה בנושא הבא |
| מחבר |
הודעה |
Che Man עז אחושילינג עז!

הצטרף בתאריך: 12/06/2006 הודעות: 4876 הודעות ליום: 3.23 מזל: (דלי) מיקום: Wherever Cuban Music is being palyed
|
נשלח: 23:24 ,27-04-09 כותרת הודעה: כתבה> כשאתה לא חלק מהסלסה אלא הסלסה חלק ממך/ארתיום טונקיך |
|
|
בשעה טובה כתבה חדשה עלתה למדור הכתבות!
מחשבות ותהיות על השלב המתקדם, הארוך, והחשוב ב"מעגל החיים" של סלסרו ממוצע
כשאתה לא חלק מהסלסה אלא הסלסה חלק ממך / ארתיום טונקיך
לתגובות - כאן  _________________ ...Yo soy el poeta de la Rumba
...Soy danzón, el eco de mi tambor
אם זה קובני, זה קובני!
המוביל הטוב ביותר זאת המוסיקה!
 |
|
| חזור למעלה |
|
 |
Dj NaSh העז שמכוונת את העניינים

הצטרף בתאריך: 25/04/2003 הודעות: 7394 הודעות ליום: 2.78 מזל: (גדי) מיקום: תל אביב
|
נשלח: 12:04 ,28-04-09 כותרת הודעה: |
|
|
אני גאה להגיד שאני הגעתי לשלב האחרון ההוא שם,
למרות שזה לא באמת נמאס עליי,
אבל אני אחרי כל ההתרחשויות...
אני עכשיו בקטגוריית זקן-הסלסה.
הייתי, ראיתי, עשיתי, כבר קשה לחדש לי.
אבל זה חוט השני שעובר לאורך 8 השנים האחרונות בחיי ומקשר את כל האירועים השונים שחוויתי למכנה משותף אחד גדול.
אני מאמין שזה ימשיך להוביל את חיי גם בשנים הבאות, בין אם בצורה רועשת All-around-me, ובין אם בצורה שקטה ברקע.
אבל זה תמיד יהיה שם  _________________
 |
|
| חזור למעלה |
|
 |
ARTEMIS עז מתבגרת בפורום

הצטרף בתאריך: 22/07/2007 הודעות: 430 הודעות ליום: 0.39 מזל: (דגים) מיקום: ת"א - עיר החטאים.
|
נשלח: 18:38 ,17-06-09 כותרת הודעה: |
|
|
אני באיזה מקום בין שלב 3 לשלב הסופי, רק שאצלי שלב 3 היה 5 פעמים בשבוע, והייתי תמיד נשארת עד הסוף.
אז עכשיו אני הולכת פעם בשבוע.. אז אני מניחה שאפשר לקרוא לזה השלב הסופי שלי. מצד שני גם התחלתי לרקוד זוק, שזה עוד יום/יומיים בשבוע..
בקיצור ניראה לי שאני חסרת תקנה.
אולי סדר העדיפוייות שלי דפוק, אבל אני בלי לרקוד לא יכולה. _________________ אם החיים נראים לכם כמו ספר לא כלכך מוצלח,
קחו אומגה 3 (או ריטלין - רק שזה לא בריא), ואולי תצליחו לעבור סוף סוף לפסקה הבאה. |
|
| חזור למעלה |
|
 |
שחףשלפעם עז צעירה בפורום

הצטרף בתאריך: 24/07/2009 הודעות: 22 הודעות ליום: 0.06 מזל: (שור) מיקום: נתניה
|
נשלח: 23:02 ,29-07-09 כותרת הודעה: |
|
|
| אני כבר בשלב האחרון התחלתי לרקוד סלונים בגיל 6 ( סבתא שלי לימדה אותי קצת ולס ) ואני רוקדת סלונים קבוע מגיל 14 כבר 8 שנים ( ולס , רומבה , סלסה וכו... |
|
| חזור למעלה |
|
 |
|
|
|